NİĞDE TEMİZLİK FİRMALARI
Niğde temizlik firmaları içinde, en uzman ve kapsamlı çalışmalarla adını duyuran Asos Temizlik pek çok alanda hizmet vermektedir. Değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önüne alan ve bütün çalışmaları bu yönde yürüten kurumsal firmamız çok sayıda temizlik personelini eğitir ve istihdama kazandırır. Bütün çalışanları ile her gün daha fazla büyüyen ve yeniliklerle kendini geliştiren firmamızda çözüm odaklı yaklaşımımızla değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.
Bugüne gelene kadar teknolojiyi iyi anlamda en verimli şekilde kullandık. Bu sayede hem müşteri kazanımlarımızı artırdık hem de işimizi profesyonel anlamda geliştirdik. Değerli müşterilerimizin iş yükünü hafifletmek ve onlara yaşanabilir mekanlar sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.
Temizlediğimiz alanların çeşitliliği ile daha çok kategoride hizmet verme arayışına giriyoruz. Bu alanlar arasında evler, okullar, camiler, ofis ve fabrikalar, benzin istasyonları ve inşaatlar bulunmakta. Her mekana özel uyguladığımız farklı temizlik teknikleri ve araçları ele alınır. Binaların cam cephelerini en iyi şekilde temizlemekteyiz.
Tek seferlik veya periyodik olarak temizlenmesini istediğiniz mekanlarınızın dönüşümü için her türlü temizlik imkanına sahibiz.
Çöp kaldırma, yangın ve su baskını sonrası temizlik.
Günlük hayatımızda her an her zaman afetler hem manevi olarak hem de maddi olarak yıkıcıdır. Geride kalan hasarı tespit etmek ve gerekli müdahaleyi yapmak için bir uzman yardımına ihtiyacınız olabilir. Binalar geride kalan ve tahmin edilemez şekilde hasar almış olabilir bu durumda gerekli önlemleri alarak tahliye ve temizlik işlemlerini gerçekleştirmek için Asos Temizlik çöp ve eşya kaldırma, su ve duman kalıntılarını kaldırma, restorasyon işlemlerini yürütür.
Petrol Ofisi Temizliği
Bir benzin istasyonunda trafiğin yoğun olduğu alanlarda çokça kir birikebilir. Mobil temizleme ekiplerimiz tarafından bu alanlar tek tek gözden geçirilir. Gölgelikler, pompalar, araç yıkama alanlar, marketler, beton pedleri, istasyon yol barikatları temizlenebilecek yerlere dahildir.
Temizlik Personeli
Asos Temizlik daireleriniz, villa, ofis ve yatlarınız için temizlik personelleri işe almanızı kolaylaştırır. Uzman kadromuz ve güvenilir ekibimizle baştan sona temizlik işleriniz için yanınızdayız. Birçok çalışanımız bizimle yıllardır hizmet vermektedir bunun sebebi çalışanlarımıza verdiğimiz değer ve önceliğimizin onlar olmasıdır.

Oylama post

Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı!