ASOS

Temizlik şirketi istanbul

_

Asos Temizlik istanbul olarak alanında Güçlü, Kadrosuyla Daima Hizmetinizdeyiz.

01 Asos

Kaliteli Hizmet

Müşterilerimize kaliteli hizmet vermek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.
03 Asos

Sektörde Öncü

Teknolojik değişiklikleri ve yenilikleri hızlı şekilde şirketimize uyguluyoruz.
Asos 02

Ekonomik Fiyatlar

En uygun teklifi hazırlıyoruz ve temizlik hizmetlerimizi sunuyoruz.
04 Asos

Güvenilir

Memnuniyet bizim için önde gelen ilkelerimizdendir. Güven en önemli noktadır.

Asos Temizlik

Kaliteyi bir yaşam tarzı olarak benimseyen firmamız her koşulda müşteri memnuniyetini ön planda tutar.

15+Yıllık Deneyim
1421+Mutlu Müşteri
2394+Tamamlanan Proje
78+Kişilik Ekip

Temizlik şirketi istanbul

Temizlik şirketi istanbul, Her insan için dikkat edilmesi gereken en önemli husus temizliktir. Temizlik hijyen ve sağlık demektir. Temizliğin olmadığı yerde insan hastalıklarla karşı karşıya kalır. Temizlik bireysel ve çevresel olarak ikiye ayrılmaktadır.Bunların ikisi de kendi içinde çok önemli kavramlardır ve ikisinin de eksikliği bireylerde büyük sorunlara yol açabilir. İnsanların yaşadığı yerde bulunan dış ortama çevre adı verilmektedir. Çevrenin korunması inan ağlığı açısından çok önemlidir. Çünkü kişi mikropları öncelikle çevresinde kapar. Bu nedenle kişiler bilinçlendirilerek çevrenin her zaman temiz kalması sağlanmalıdır. Asos Grup Temizlik olarak sizlere güvenli bir çevre ve sağlıklı bir hayat sunuyoruz.

Asos - Temizlik Firması

İstanbul Temizlik Firmaları

İstanbul Temizlik Şirketi olarak müşterilerimizi ihtiyaçları için doğru yönlendirmek adına detaylı çalışma planlarımız daima ve her zaman bilinçli ve uzman ekibimiz tarafından müşterinin istekleri şekliyle evrilir ve mükemmel şekilde hazırlanmaktadır.

istanbul temizlik şirketi
istanbul temizlik şirketi

Fiyat ve Teklif Alın!

Alacağınız hizmet yada ürün için hızlıca fiyat teklifi alabilirsiniz…

Kullanıcılar bunları da sordu

Uygun fiyatlarla Bir kerelik ev temizliğinin ortalama maliyeti 350 ila 1000 tl arasındadır. Tek yatak odalı bir daire 350 ila 500 tl arasında, 2 yataklı 2 banyolu bir ev ise 500 ila 700 tl arasında değişiyor. Bu hizmeti vermekten 100 metrekarelik bir evin temizliği genellikle 300 ila 850 tl arasında, 200 metrekarelik bir ev ise 600 ila 1200 tl arasında değişiyor. Yakınınızdaki ev temizlik hizmetlerinden ücretsiz tahminler alın.

Ev temizliği hayatın vazgeçilmez lükslerinden biridir. Bir evi sıcak, misafirperver hissettirirler ve sevdiğiniz insanları mikroplardan, virüslerden ve bakterilerden korurlar. Bir hizmetçi servisi kiraladığınızda, fiyatın beklediğiniz her şeyi içerdiğinden emin olmak istersiniz.

Bu kaliteli hizmeti yada servisi, evinizin tam temizliğini içerecektir. Mikrodalga fırının içini temizlemek, cihaz yüzeylerini, tezgahları, dolapları ve lavaboları silmek de dahil olmak üzere mutfağın temizlenmesi. Odaların her birinde temizleyiciler tüm yüzeyleri tozlayacak, süpürecek, süpürecek ve paspaslayacaktır. Yatak odalarında yatağı yapacaklar ve alanı toplayacaklar. Banyo temizliği, tuvaletleri, aynaları, duşları ve zeminleri içerecektir.

En büyük endişelerinize ve sizi bir hizmetçi kiralamaya neyin getirdiğine bakın. Bu temizlik maddelerini bir listede ana hatlarıyla belirtin ve bunlara kaç saat harcadığınızı düşünün. Ardından, ihtiyacınız olan temizleyici türünü düşünün. Bu, hizmetinizin maliyetini ve neyin dahil olduğunu belirleyecektir, aşağıda daha fazla tartışacağız.

Evinizi ne sıklıkla temizleteceğiniz sorusuna kesin ve hızlı bir cevap yok. Ancak, bir temizlik hizmeti almayı düşünen herkes, kendilerine uygun bir program belirlemelidir. Profesyonel temizliklerin sıklığına karar verirken göz önünde bulundurulması gereken bazı faktörler.

Ev Kaç günde bir temizlenmeli?

Bu sorunun en yaygın cevabı haftada birdir. İster cumartesi günü tüm işlerinizi yapın, ister hafta boyunca günde bir gün tamamlayın, çoğu insan yedi günlük bir rotasyonda süpürür ve paspaslar, süpürür, banyoyu temizler ve mobilyaların tozunu alır.

Sonuç olarak, çoğu aile için ideal durum, evin her hafta profesyonelce temizlenmesi ve ev sahibinin yapması gereken küçük bir temizlik kalmasıdır. Bununla birlikte, haftalık temizlik her aile için gerçekçi değildir. Bu nedenle Molly Maid, bireysel ihtiyaçlarınızı karşılamak için haftalık, iki haftada bir, aylık ve hatta bir kerelik temizlik hizmetleri sunar.

Bir temizlik programına sahip olmak, yolda kalmanıza ve sizi doğru boşluğa koymanıza yardımcı olacaktır. Düzenli ve öngörülebilir bir şekilde temizlik yaptığınızda, önünüzdeki iş için zihinsel olarak hazır olursunuz.

Evinin temizliği Düzenli bir program, temel bir günlük temizlik evi kontrol listesinin ötesine geçer. Evinizin tüm sorunlu alanlarını organize ve kontrollü bir şekilde çözmenize yardımcı olan kapsamlı bir haftalık temizlik programıdır. Bu haftalık modele ayak uydurursanız, sıkıcı derin temizliği bile önleyebilirsiniz.

Eviniz için bir temizlik programı yaptığınızda, bakımın o kadar da kötü olmadığını anlayacaksınız. Belki ödüllendirici bile hissedecektir. Temiz bir ev hissini kim sevmez ki?

En sevdiğiniz eğlence değil, ancak ev yaşamınızı ve ruhunuzu optimize etmek için yapmanız gereken bir şey. Bunu yapmazsanız, yalnızca alanınız değil, zihniniz de dağınık olacaktır. Sağlık ve zindelik yararları da not etmek önemlidir. Tozsuz bir ev, alerjenleri, mikropları ve diğer kirleticileri uzak tutan bir evdir. Tüm bunlarla birlikte, şimdi size bir sorumuz var: Evinizi doğru şekilde mi temizliyorsunuz? Evinizi nasıl temizleyeceğiniz konusunda doğru bir yaklaşım var mı? Hızlı ve verimli bir şekilde temizlemenin en iyi yolu hakkında ipuçlarını, püf noktalarını ve ürün önerilerini ortaya çıkarmak için uzman tavsiyesi aradık. Sonuçta, elinizde çok fazla zaman yok, bu yüzden bunu yapacaksak, çabalarımızı düzene sokup odaklasak iyi olur.

ASOS, sertifikalı profesyonel organizatör ve kurucu Sharon Lowenheim, tozlamadan, silmeden ve fırçalamadan önce yapmanız gereken ilk şeylerden birinin “Yerde toplanan her şeyi toplayın ve bir yere koyun” olduğunu söylüyor. Organizing Goddess, Inc. “O zaman, aynısını tüm yüzeylerle yapın.” Done & Done Home’un kurucu ortağı Kate Pawlowski, Lowenheim’ın düşüncesini yineliyor ve bazı insanlar için temizliği bu kadar zorlaştıran şeyin evin etrafında çok fazla boş boş oturmak olduğunu ekliyor. Pawlowski, “Her zaman, her şey evinde bir yere konulduğundan, büyük bir dağınıklık yapmanın temizliği çok daha hızlı hale getireceğini öneriyoruz” diyor.

Kirli bir mutfağa uyanmak – kirli bulaşıklarla dolu bir lavabonun görüntüsü – sabaha yeni bir başlangıç ​​yapma hevesimi anında yok ediyor. Saatlerce eskimiş bulaşıklar ve kırıntılarla dolu bir tezgahla uyanmaktan daha çok sevmediğim tek şey işten eve gelip mutfağı temizlemek. Ben azınlıkta olamam. Temizlemek ya da temizlememek, çalışan kadının karşı karşıya olduğu modern ikilemdir.

Son zamanlarda yapılan bir avuç araştırmaya göre (Globe and Mail aracılığıyla), kadınlar çoğu zaman akıl sağlığını, içlerindeki bitkin yüzlerini görebilecekleri kadar temiz, geniş ve açık banyo lavabolarına tercih ediyor. The Atlantic’teki yakın tarihli bir makalede tartışılan eğilim, kadınların, özellikle de yüksek gelirli olanların, iş ve ev sorumluluklarını dengelemeye geldiğinde üç seçenekten biriyle karşı karşıya kaldıklarını ortaya koydu. Konuyu araştıran Harvard sosyoloğu Alexandra Killewald, “Kendi zamanınız için ikame ürünler satın alabilir, kocanızın daha fazlasını yapmasını sağlayabilirsiniz ya da hepiniz daha azını yapabilirsiniz” dedi.

Atlantik makalesi, Killewald’ın birçok kadının ev içi alanda daha az iş yapmayı seçtiğini tespit eden araştırmasına atıfta bulunuyor. Temizlik yapmaktan ve evle ilgilenmekten tamamen vazgeçmiyorlar, bunun yerine standartlarını gevşetmeyi seçiyorlar. Kendilerini biraz gevşetmek için, birçok kadın paket servisi almak veya akşam yemeği için yemek hazırlamak ve çamaşırların (ve bir sürü diğer ev işinin) hafta sonlarına kadar gitmesine izin vermekte sorun yok.

Temizlik işletmeleri ve hizmetçi hizmetleri, metrekareye, oda başına veya saat başına fiyata göre ücretlendirilir. Her iş benzersiz olduğundan, çoğu profesyonel yalnızca gözden geçirme gerçekleştirdikten sonra nihai bir fiyat teklif edecektir.

Bu, yeni müşterilere, deneyime ve temizlik için gereken tahmini süreye ve iş gücüne dayalı olarak hizmetlerinin maliyeti hakkında genel bir fikir vermelerini sağlar. Örneğin, California, Oakland’da bir ev temizleyicisi olan Organic Breeze Cleaning East Bay, müşterinin ihtiyaç duyduğu temizlik düzeyine göre üç kademeli temizlik hizmeti için ortalama başlangıç ​​oranları sunar:

Temizlik endüstrisinin iki ana pazar grubu vardır: tüketici ve ticari. Tüketici alanı, halı temizleyicileri, pencere temizleyicileri ve daha az sıklıkla ihtiyaç duyulan çeşitli diğer temizlik hizmetlerinin yanı sıra öncelikle ev hizmetçi hizmetlerinden oluşur. Dış cephe ve Ticari arenaya, tipik olarak hizmetçi hizmetlerinden daha geniş bir hizmet yelpazesi sunan temizlik hizmetleri ve bireysel tüketicilerden ziyade işletmeleri hedefleyen halı ve pencere temizleyicileri gibi diğer temizlik şirketleri hakimdir. Bir niş üzerinde karar vermeniz ve seçtiğiniz pazara hizmet edecek bir iş kurmaya odaklanmanız tavsiye edilirken, birden fazla pazara başarılı bir şekilde hizmet verebilmeyi beklemek tamamen gerçekçidir.

Ev temizliği çok emek ister. Yoğun bir programla, tüm temizlik işlerinin üstesinden gelmek zor olabilir. Molly Maid, daha verimli ve daha etkili bir temizlik planı için temizlik rutininizi düzenlemenize yardımcı olabilir. Bu şekilde, ovmak için daha az, sevdiğiniz şeyleri yapmak için daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Ev Temizlik Hizmetlerimiz Hakkında

Evinizi temizlemesi için birini tuttuğunuzda, hizmetin tam olarak neleri kapsadığını bilmek istersiniz. Molly Maid geldiğinde, üniformalı temizlik uzmanlarımız evinizi dikkatli ve saygılı bir şekilde temizleyecektir. Önce size sormadan hiçbir şeyi atmayacağız veya hiçbir şeyi hareket ettirmeyeceğiz. Dilerseniz tercih ettiğiniz temizlik ürünlerini kullanacağız. Aksi takdirde, her zamanki gizli silah temizleme malzemelerimizi getiririz. Siz oradayken veya hatta siz işteyken evinizi temizleyebiliriz.

Amerikan Temizlik Enstitüsü tarafından yapılan araştırma, Amerikalıların her hafta 6 saat temizlik yaptıklarını, üçüncü bir kişinin ise yeterince ve doğru temizlik yapıp yapmadıklarını merak ettiğini buldu. Çoğu ev sahibi haftada bir kez süpürür ve paspaslar, süpürür, banyoyu temizler ve mobilyaların tozunu alır.

Sizin ve ailenizin bir ev temizlik şirketinden yararlanabileceğinize zaten karar verdiniz. Ama şimdi, kullanılacak bir şirkete karar vermek için işi yapmanın zamanı geldi. Evinizi temizlemek için bir ev temizlik hizmeti seçerken, en büyük sorulardan biri, hizmetçi servisim neyi temizleyecek?

Profesyonel temizlikçilerinizin neyi temizleyeceğini önceden bilmek önemlidir, böylece ne bekleyeceğinizi bilirsiniz ve ihtiyaçlarınıza uygun bir hizmet bulursunuz. Ayrıca, dolandırılmadığınızdan ve yapılan iş için uygun fiyatı ödediğinizden emin olmak istersiniz.

Temizlik Makamı’nda, müşterilerimizin her zaman yüksek kalitede temizlik almalarını sağlamak için Detail-Clean Rotasyon Sistemimizi kullanıyoruz. Ek olarak, Ev Temizliği Kontrol Listemiz, müşterilerimizin her seferinde eksiksiz bir temizlik yapmasını ve hiçbir şeyin gözden kaçmamasını sağlamak için kullanılır.

Asos temizlediğimiz her şeyin aşağıdaki listesine göz atın ve çevrimiçi bir tahmin için bugün bizi ziyaret edin.

Anadolu ve avrupa yakasında bulunan tüm şirketler öncesi bizleri ve fiyatlarımızı değerlendirmenizi öneririz. Temizlik eğlenceli olmadığının farkındayız. Profesyonel temizlik hizmeti yada bu durum şirket olarak aslında, zaman alıcıdır, Neyse ki temizlik şirketleri arasında sizin için temizlemeyi seviyoruz. Temizlik hizmetine Temelde yaptığımız tek şey bu. İyi hizmeti ile Gününüzü geri alın ve yerinizi daha önce hiç olmadığı kadar parlak hale getirmek için çevrimiçi rezervasyon yapın veya bizi arayın. Yangın sonrası temizlik Nadiren de olsa hizmet kalitesinden memnun kalmamanız durumunda, Büyük Temizlik Garantimizle bunu göstereceğiz.

 

Kurumsal temizlik şirketleri Sağlıklı bir evin ilk adımı düzenli olarak temizliktir inşaat sonrası temizliklerde ancak mikroplara ve virüslere karşı savaşmak için rutin el yıkama ve sık dokunulan yüzeylerin sürekli dezenfekte edilmesi de gerekir. Ailenizin dikkatli hijyen alışkanlıkları ve kapsamlı temizlik sürecimiz arasında, hastalıklarla savaşmanıza ve ailenizi her mevsim sağlıklı tutmanıza yardımcı olmak için bir araya gelebiliriz.

 

Evinizdeki mikropları ve bakterileri azaltmak, yılın bu zamanında özel bir önem kazanıyor. Coronavirus'u (COVID-19) öldüren dezenfektan ürünleri kullanmaktan gurur duyuyoruz. Temizlik firması olarak Evinizdeyken, düzenli toz alma ve temizleme prosedürlerimizden önce ışık anahtarları, kapı kolları ve kolları, telefon alıcıları, uzaktan kumandalar ve tüm banyo yüzeyleri dahil olmak üzere sık dokunulan alanları dezenfekte ediyor ve dezenfekte ediyoruz.

Genel ev temizliği işlerini içeren bir hizmet. Profesyonel hizmet Ev temizlik hizmetleri listeniz mutfak, salon, banyo ve yatak odası gibi alanları içerebilir. Görevler arasında paspaslama, vakumlama, toz alma, cilalama, süpürme yer alır. Genel ev temizliği görevlerine ilişkin daha fazla örnek için Göz Dışı Ev Temizliği'nin hizmetler sayfasını ziyaret edin. Bir işi etkin bir şekilde yürütmek için mevcut ve/veya potansiyel müşterilerin ve müşterilerin kendilerini rahat hissettikleri temiz bir ortama sahip olmanız gerekir. Pek çok işletmenin masalarında katman katman toz akarları, klavyelerde kırıntılar ve çöp kutularında çürümüş yiyecekler bulunur.

 

Arizona Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma, tipik bir işçi masasının bir ofis temizliği klozet kapağına göre inç kare başına yüzlerce kat daha fazla bakteri içerdiğini buldu. Bu "bakteri kafeteryası" senin sorunun olmak zorunda değil. Göz Dışı temizlik ekibiyle tüm temizlik ofis, toplantı odalarınızı, medya odalarınızı, dinlenme odalarınızı, yürüyüş yollarınızı, girişlerinizi ve daha fazlasını temizleyeceğiz. İstanbul ve çevresindeki işletmelere hizmet ederken, müşterilerinizin daha rahat nefes alabilmeleri ve sattığınız ürün ve hizmete odaklanabilmeleri için ticari binanızı temizleme tutkumuz var.

 

Bu Temizlik işini sizlere sunarak Mutlu olmanı istiyoruz! Yerel olarak sahibiz ve size ve ailenize profesyonel temizlik şirketi ev hizmetleri sunarak hayatınızı kolaylaştırmayı görevimiz olarak görüyoruz. Hizmet veren Asos Temizlik ile servis garantileri, geçmişleri kontrol edilmiş ve bağlı çalışanlar ve ulusal bir eğitim akademisi tarafından onaylanmış temizlikçiler gibi büyük bir şirketin avantajları ile hizmet vermekteyim. Temizlik sektöründekiaAynı zamanda, evinizi temizlemek için kişiselleştirilmiş bir yaklaşım sağlayacak kadar esneğiz.

4.9/5 - (53 {Oy})